Laat uw lichaam weer eens ervaren hoe het voelt om geheel ontspannen te zijn met een massage bij Feet & More!
Bij Feet & More bent u aan het juiste adres voor diverse massages.

Voorafgaand aan een massage wordt er een kort anamnesegesprek afgenomen zodat ik een totaalbeeld heb van uw algehele gezondheid.

De klassieke ontspanningsmassage
De klassieke ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij massageolie wordt gebruikt. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie.
Door de verschillende massagetechnieken ontspannen de huid en spieren en wordt de bewegingsvrijheid vergroot. De klassieke ontspanningsmassage heeft invloed op het herstel, evenwicht en vernieuwde energie van het lichaam.

Lomi Lomi
Lomi lomi massage is een rustige, ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleert.

De nadruk van de massage ligt op ontspanning en het wegnemen van angsten, ergernissen en andere negatieve emoties, waardoor wordt voorkomen dat die emoties ziektes kunnen veroorzaken. Het lichaam wordt rustig en komt in het eigen harmonische, natuurlijke ritme.

Bamboe
De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Deze massage verbeterd de bloedsomloop en kan ook krampen of spierknopen verlichten. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie.

Indian head
Indian head massage is gebaseerd op de eeuwenoude Indiase geneeswijze “Ayurveda”.
Het is een hoofdmassage waarbij u in buikligging op de massagebank ligt. Er wordt een lichte druk uitgeoefend met handen en vingers, afgewisseld met strijkingen: deze zachte maar tegelijk stevige draaiende bewegingen geven verlichting, voelen weldadig aan en zorgen voor stressvermindering, ontspanning en een heerlijk weldadig gevoel.
De effecten van deze massage zijn: heldere geest, kalmeert lichaam en geest, vermindert (spannings)hoofdpijn en andere stress gerelateerde klachten.

Hotstone
Hotstone massage is een vorm van thermotherapie. Thermotherapie is het gebruik van warmte voor een therapeutische behandeling bij onwel bevinden. Hotstone massage wordt ervaren als een echte weldaad voor lichaam en geest. Daarnaast heeft hotstone massage nog vele andere effecten. Zo wordt, onder andere, het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Andere bijzondere effecten van Hotstone massage zijn op verschillende manieren te verklaren. De weldadige warmte en dieptewerking heeft zo zijn fysieke effecten maar ook van de subtiele energetische component kun je veel verwachten. Zo worden de stenen ook gebruikt ter harmonisering van de chakra’s. De combinatie van deze twee effecten stimuleert allerlei processen. Denk hierbij aan verbeteren van de bloed- en lymfecirculatie en ontgiftings- en herstelprocessen.
Naast het stimuleren van voorgaande processen wordt ook het mentaal en emotioneel niveau in balans gebracht.

Indien de buitentemperatuur 24 graden celsius of hoger is, wordt er geen Hotstone massage gegeven!

Indicaties (wanneer een massage goed voor u is):

 • Verhoogde spierspanning;
 • Verlaagde spierspanning;
 • Slechte doorbloeding;
 • Spierpijn en/of plaatselijke vermoeidheid;
 • Verklevingen
 • Stress en gespannenheid
 • Verlies van vitaliteit
 • Vermoeiheid.

Contra indicaties (wanneer een massage niet mogelijk is):

 • Besmettelijke huidziekte
 • Koorts of algemene infectieziekte(n) i.c.m. koorts
 • Zeer slechte algemene gezondheidstoestand
 • Zwangerschap

Twijfelt u of een massage goed voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

MassagesPrijs
Klassieke ontspanningsmassage
(30 min.)
€25,00
Klassieke ontspanningsmassage
(50 min.)
€45,00
Hotstone
(55 min.)
€ 50,00
Lomi Lomi
(50 min.)
€ 45,00
Massage op maat
vanaf € 50,00
Indian Head
(20 min.)
€ 17,50
Voetmassage
(15 min.)
€12,50
Voet Spa Wellness
(45 min.)

€35,00