Mijn naam is Hellen Heesters, ik ben medisch pedicure, oncologisch voetzorgverlener en wellness masseur. Mijn praktijk is gevestigd in Reusel sinds 2017 waar ik heel trots op ben. Hiervoor heb ik in de zorg gewerkt, eerst als verzorgende IG en daarna als verpleegkundige. Dit deed ik meet veel liefde en plezier maar had altijd een passie en droom om een eigen praktijk op te zetten en een beroep uitvoeren waarin ik mensen kan helpen / adviseren en daarnaast ook heerlijk kan laten ontspannen. Deze combinatie heb ik gevonden en dat straalt mijn praktijk ook uit professionaliteit en rust.

Pro-Voet is de Nederlandse brancheorganisatie voor pedicures.
Alle leden van Pro-Voet zijn verplicht om in het bezit te zijn van het door de branche erkend vakdiploma. Ook ik ben lid van Pro-Voet, hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden. Als professioneel pedicure ben en blijf ik actief bezig om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven binnen dit vakgebied.

Sinds 2020 ben ik ook in het bezit van mijn diploma tot Oncologisch voetzorgverlener dit word met de volgende afkorting aangegeven: OVV pedicure. Zie onder het kopje pedicure, OVV oncologisch voetzorgverlener voor meer informatie hierover.