De magnesium voet spa bestaat uit:

Magnesium voetscrub // magnesium voetbad // magnesium voet- en onderbeen massage // magnesium voetpakking

De behandeling begint met het scrubben van beide voeten met de magnesium scrub. Tijdens het scrubben worden alle dode huidcellen verwijderd en de poriën gaan open staan waardoor het magnesium nog beter kan worden opgenomen en de huid zijdezacht aan zal voelen.

Na de voetscrub gaan de voeten in een heerlijk geurend voetbad van 37 graden met aromatherapie. Hier worden zuivere magnesiumkristallen aan toegevoegd. Door de warmte van het voetbad met magnesium komt u direct tot rust en doordat de voeten al vrij zijn van dode huidcellen en de poriën open staan neemt u optimaal magnesium op.

Na de voetscrub krijgt u een heerlijk ontspannende voet- en onderbeenmassage. De ontspannende werking van magnesium zorgt voor extra ontspanning met een diepgaande werking: spierontspanning en verbetert spierherstel. Magnesium zorgt voor optimaal ontspannen, ont stressen en opladen.

We eindigen de behandeling met een warme voetpakking met magnesium. Zo krijgt je lichaam nog een extra boost aan magnesium binnen.

* Met als extra een heerlijk magnesiumrijke smoothie om van te genieten!

Klik hier voor de prijzen van de Magnesium Specials